TIPS



TIPS :D

glöm inte bort!

HEJ ALLA KÄRA LÄSARE NU FÅR NI RABAT GENOM MIG PÅ NELLY.COM



ANVÄND MIN KOD: BLOGLOVIN09  ELLER BILDDAGBOKEN09


T.E.X EN KLÄNING FÖR 1199 KOSTAR 404 KR! GLÖM INTE DET HÄR!

DET ÄR JÄTTE BRA!

GÄLLER TILL DEN 4 OKTOBER :)

hwj!

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista
.

Fuska inte!


Kära "C" I love you. För det första vill jag säga att Charlotte Perelli är den bästa vän jag haft, och att Ebba kul är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Febelito och Joel gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att  får ett lyckligt liv tillsammans med Maja. Jag vill säga tack till Maya.G  för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Maya.N. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan 
Philip tog sitt liv. Snälla, Tuva sörj mig inte! Du kommer ändå att dö.  Mitt sista och största tack går till Camillo för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Ellen.
Men mitt största tack är faktiskt till min närmaste vän Ivan, tack för allt älskling.


Hahahah! nånting som gör att tiden går liiiiite snabbare iallafall XD

Hihi skojigt! Hitta på en egen!


She's nothing like a girl you've ever seen before.

http://blondinjennifer.blogg.se/


SIRI-LOVE YAH!

Tjotjo! Vill bara säg en sak till min "syster" Siri!

Sparkle Bubble

UR-SJUK-_-

Hejhej! Är hemma nu. Mår sämst :(! Jag och Freja spelade in saken det var skojigt, kommer få en dvd med det sen och en så länge vet hon inte när det blir av att den visas på tv. Ja det var jobbigt, vi skulle vara mobbarna och skrev på toaleten (med kajalpenna så det går att  ta bort) Sanna.h = Hora

Och sen skulle det sitta en lapp i hennes skåp där det står: Hej tönt. Asså ni mobbare borde fatta att man skulle bli SKITLEDSEN jag blev ledsen av att överhuvudtaget göra grejen :( Jag blev gråt färdig. Typ 15 st från klassen tittade när vi spelade in det var hmm... 1,2,3... 4 scener, usch det var HEMSKT. Jaja. Men v ar tvungen att gå hem mår såååå dåligt just nu! Farmor och Farfar kommer och äter middag här ikväll. Puss

UR IMORGON

Hejhej, imogon ska jag och Freja vara med i UR vi ska filmas på lunch rasten. Det ska bli roligt. Roligt asså :D Filmaren har pratat med rektor och lärare. Jag och Freja ska ha mjukisdressar för att matcha varandra. :D Ska fråga henne när det sänds så ni får se mig och Frejisen (www.frejishejis.blogg.se ) ! Sov gott! Puss

REKLAM








streetstore




Så Då var dagens reklam avklarad


MEJLKOMPISAR

alexandranilsson

Beatrice och Veronica Ortenberg

Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet!

paow_databord

dessie_pink

Foki Wallström

jussiieoannaofsweden

Petra Nilsson

Sammarbete med bracy.se

Sanna Carlsson

De här mejlar jag mest med !  :D

Jag ska vara med i tv- igen

Hejhej, mår sämst -_-! Har tagit dom där tabletterna igår kväll och varit vaken halva natten och bajsat, låter kul men det är der verkligen inte! :( Igår ringde de från UR och frågade ifall jag ville vara med i en tvgrej. Ja tackade jag, och hon ska återkomma idag om det blir något. Det handlar om om det blir den här grejen överhuvudtaget inte om det blir ngt att jag inte är med. Men iaf det ska handla om en tjej som heter Sanna(´henne spelar inte jag) som har varit mobbad, och hon tittar bakåt i tiden som en flashback. Min kompis Freja (www.frejishejis.blogg.se ) ska också vara med. Vi är dom ända i våran skola som är med. De ska också filma oss på skolan! Det ska bli jätte roligt om det kommer bli så :) Gud vad folk kommer titta på oss, de som inte får vara med, och när de går in i klassrummet och säger: - Hej jag söker Freja och Maja. De ringde mig och frågade sen frågade de om jag hade någon teaterintresserad kompis, då sa jag Freja ********** hon ba åå vad roligt hur kan jag nå henne jag ba: hennes nummer är 6****** hon ba brabra då ringer jag henne. Freja tackade också jag det ska bli kul.  http://www.youtube.com/watch?v=KL97XkBpbaM det är dock inte jag där, men det var i ett sånt jag var med i :D och jag ska vara med i ett liknande sånt här: http://www.youtube.com/watch?v=6THd2mtBPlw  (Sorgligt, till er som mobbar fattar ni inte att ni är dumma eller?)

PUSS!

reklam

Hej, tänkte bara lite reklam sen inget mer bloggande.



Så har du bloglovin Kör på det här. Min rabatkod finns där uppe om ni hittar det ;)


Skitsnygga saker, gå in på nunununu! Www.bracy.se




Cocoo.se har öppnat en affär!!!!!!!!!!!!!!! Den är jätte fiiin :D

Dessutom har jag nya favvoriter


 



 

 

 

 


YHHHEHE:D Puss


Sept. 28, 2009

Hejhej, tänkte uppdatera och säga framför allt att jag inte kommer uppdatera tills jag är frisk. Det örjade imorse då jag hade ont så vi åkte in till akuten, astrid lindgrens. Där fick jag göra ett urinprov och sen ta en rönntgenbild. På röntgen bilderna såg man bajs som låg i både lilla och stora tarmen, bajset ska bara ligga i slutet av tarmen, men mitt låg i hela tarmarna. Vilket kallas förstopning. Jag fick ta någonting konstig vätska som hette lavemang som de sprutade in i rumpan, så man blev bajs nödig, därefter så bajsar man ut det där längst ner i tarmen, (men man kan inte få ut allt ur tarmen berättar mer sen.) Medans man bajsar ut det mår man jätte jätte dåligt, det känns som att man ska kräkas. Men sen  känner man sig som en ny människa. Men iaf. Nu har jag ont . Jag och mamma gick till ett bageri och köpte bakelser ! MMMM :D Sen fick jag en ny tidning i brevlådan ! Puss blir inte bloggning förs jag mår ok

glöm inte att kommentera!

BILDER-KOMMENTERA

Hejhej, dålig uppdatering på helgerna vett ni :D ! Det gick inte med Freja så istället så gick jag med Siri in till Galerian och plattan och så :)! Det var jätte roligt dock så hittade jag inget men vi fikade och så. Först så åt vi cesarsallad på ngt fick vid plattan :) Mysigt!




Jag: Tröja millers
Örhängen: ??
Roset: HM


Siri :D

 

Sen så gick vi till sleven och köpte ben & jerrys och festis slush

 


Mmmmm!

Sen igår så hade jag en tröja det stod blonde ambiton den tyckte jag passade sååå bra när jag färgat håret brunare :D <33333

yehhe :D


wiho!

Hejhej kära blogg! Vaknade för ett tag sen, och har klätt på mig och gjort mig iordning och ska kanske träffa Freja om ett tag:D Hon pratar med sina förläldrar :D men iaf så ska vi kanske ta en glass i det härliga vädret? Kanske det kanske. Jaja, vad ska ni göra idag? Själv så mår jag bättre i magen. 

Här får ni veta vad jag heter på olika sidor:

Kamrat: Mayaimy
Habbo: Mayaimy101
Playahead: Majina
Djur.nu: Mayaimy
 
Jaja säger till om det blir ngt med Freja or not :D Kram

Färgat håret! Jiho ! Skit snyggt

Hej har färgat mitt hår!!!!! Skit snyggt!

 

FÖRE:


EFTER:

 

Vad tycks? Puss & Kram


puss

Hejhe :) Kmr inte  blogga mer idag:( Hejdå!

OUTFIT



Ser  gravid ut på bilden, hhaahhahahahaahahaahhahahahaahahahhaahahahhahahahaahahahahahahhahahahah.


Klänning: Addidas
Tröja: HM
Armband: cocoo.se
Ring: vet inte! Sry Andreas!

Åhléns!

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag börjar emd igårnatt!


Igår natt så tittade jag på idol och åt chips med dipp ;)






Senare tittade jag på Anna Anka hon är såååå överdriven, vad har hon sagt som e bra??



UEUSSSHHH!

Sen var jag med mina SÖTA hamstrar :)

KEIZZY SWEETHEART!!!!!!!

Sen till idag :) Jag tänkte att mamma skulle gå och köpa hårfärgen till mig för jag har så jä**a ont i min mageee, men så kom jag på att jag vill ha lösnaglar och ansiktscreme så ja det vågade jag inte lägga över på mamma hahahah! :) Men det var hårt att gå ditt, jag hade så ont, så vi stanade och åt sushi ;) Love it!

Sen köpte jag:

 

Alltså: Chocolate mudmask. Djuprengörande och återfuktande ansiktsmask 20.-

Lösnaglar: Depend (Fans bara vita :( ) Kort modell 80.-

Hårfärg: Loreal paris, Casting Creme Gloss, Chocolat noir, 323. 85.-

Japp det var det :) Puss nu blir det till att färga håret! Spännande spännande! Puss


Ohhh!

Har tittat på idl och ser på kändis ljungen nu :)! Vad gör ni? Har så ont i min mage just nu :( Det ååå gör sååå ont! Snälla någon! Kan ingen säga till mig vad jag ska göra?!??! Något knep? Vill kunna träffa kompisar imorgon! :(:(:(:( PRUTT OCKSÅ! hahahahhahaha! Det säger alltid min lillebror! Han ba pjytt osså! Fast jag har bara hört honom säga det när jag och ha är själva:) Hahah!

Lauren är: 1 år
Vincent är: 2 år (snart tre fyller år den 23 december)
Siri är: Snart 16 år
Herman är: 11 år (fyllde elva i maj) <3333



AAJJJ MIN MAGE! GUUUUDDDDD!!!!!!! SHIIIITIITITITITIITITITTIITITTTTTTTTTT! BLIR GALEN. Ass¨å titta jag har haft magproblem i hela mitt liv *suck* men nu känns det som en magsjuka. Har juinte kräks men kommer säkert göra det -_- ÅÅÅÅ!

 

Asså Jag e laktosintollerant men sen så verkade det som att det hade gått över så jag började lungt äta igen. Men fan asså! Varför? Nu mår jag bara sämre! ÅÅÅÅÅ!


hihi

Okej, jag kan inte video blogga för att den går inte att lägga upp, så ledsen!!!!! Nu e de idol med chips ;) Puss

REKLAM

   

FRÅGESTUND :D

Hejhej! Nu har vi frågestund! Svarar på max 20 frågor :) Jag svarar ärligt! Puss


WIHI



Ungefär den färgen, fast lite mörkare ska jag färga imorgon,


eller?



Som de här fast myyyyycket kortare ska jag köpa :)

Svarta eller vita!? Nu har ni chans att påverka ;)


Glöm inte att skriva det i kommentarerna :)

Älskar er!

MINA LÄSARE JAG VILL TACKA ER FÖR ATT NI FINNS, KAN INTE BESKRIVA MED ORD HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER ! NI BETYDER SÅ MYCKET FÖR MIG! ABSOLUT ALLT! NI SKA FÅ PRECIS SOM MINA SYSKON OCH KOMPISAR EN SYMBOL FÖR HUR MYCKET JAG TYCKER OM ER!

Candy Hearts

hoho!

Hej i alla hus där hemma :) ;) Jag har precis gjort iordning till mina hamstrar Keizzy och Zweety ;) VÄRLDENS SÖTASTE ! Men tänkte visa lite svar på frågor om ni missade det. :)


Svar på liite frågor om kärleksliv:


Är du ihop med någon? <333

Svar: Nej jag är inte tillsamans med någon.

Vill du vara tillsamans med någon?

Svar: Det skulle väl vara lite mysigt

Föredrar du äldre eller yngre?

Svar: Vet inte, spelar väl inte så stor roll! Men bara man är kär.

Hur mycket äldre och yngre ska man vara för att bli ihop med dig?

Svar: Asså va? Asså? Hahah va? Öhh ! Asså det spelar väl inte så stor roll? Hahaha!

Men helst inte yngre än 9 just nu! Och inte äldre än tolv, men min ålder skulle vara helt ok, men jag ska försöka att inte bli ihop med ngn i klassen så... Ja ja venne!

SÅ! NU FICK NI REDA PÅ DET SOM NI FRÅGAT OM!


GLÖM SNÄLLA INTE ATT KOMMENTERA! PUSS


BUBBLEROOM


Chattar med Carro gmn <33



Säger jag bloggar *suck*? Ja "! Men det var såklat ett skämt

KVÄLLSOUTFIT

Så! För mig blir det ligga på soffan med idol på tv:n :) Ganska vågad kvällsoufit har nämligen blandat mina två mjukisdressar!



Rosa delen: Millers
Bruna delen: Från när jag var i falkenberg, ullared typ!


Vad tycker ni? Snyggingar!

kvällen

Ska nog göra mig iordnng ¨måste ju vara lite fräsch de e ju freda :) <333 Vad ska i göra ikväll? Ut och Festa eller Idol hemma ? Puss

KOMMENTAR RECKORD

Jag fick 16 kommentarer på ett inlägg! RECKORD!

Kommentarer
Postat av: Emmelist

hejhej! allt bra idag?

2009-09-24 @ 16:18:45
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

vad roligt att du vill vara med :D lägg gärna till mig på bloglovin så missar du aldrig en DAGENS BLOGG tävling :) Lycka till nu snygging!

2009-09-24 @ 19:11:10
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

men usch..det lät inte alls roligt. gör de ont? har aldrig haft det...så vet inte hur det är :(

2009-09-24 @ 19:42:29
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Johan

Söt blogg! Hur många år är du?

2009-09-25 @ 14:00:15
URL: http://jojjestoltz.blogg.se/
Postat av: Johan

SV Okej Roligt =) jag är 9 o ett halvt.

2009-09-25 @ 14:13:00
URL: http://jojjestoltz.blogg.se/
Postat av: ♥ Yums ♥

Hej! Har inte du någon header? ♥

2009-09-25 @ 14:15:07
URL: http://yuma.blogg.se/
Postat av: ♥ Yums ♥

Men du behöver ett program att göra en i. Men jag kan göra en åt dig, om du skickar bilder du vill ha med, vilken text du vill ha med, färger och sånt till *********** så kan jag fixa en till dig. Glöm inte att skriva med dina inloggningsuppgifter så jag kan sätta in den

2009-09-25 @ 14:29:25
URL: http://yuma.blogg.se/
Postat av: Jack

Härlig blogg ;)
Händer idag :D?

2009-09-25 @ 14:32:58
URL: http://paraplyjack.blogg.se/
Postat av: ♥ Yums ♥

öh jaha , men då behöver du ju ingen hjälp, du sa ju att jag skulle skicka och förklara hur man gjorde:) :d AJA

2009-09-25 @ 14:38:58
URL: http://yuma.blogg.se/
Postat av: Jack

sv: tack ;) planer inför helgen?

2009-09-25 @ 14:46:28
URL: http://paraplyjack.blogg.se/
Postat av: ♥ Yums ♥

Men om du ändå skulle få en design behöver du ju inte hjälp. Jag bara erbjöd mig att hjälpa dig

2009-09-25 @ 14:46:51
URL: http://yuma.blogg.se/
Postat av: Johan

=)

2009-09-25 @ 14:51:09
URL: http://jojjestoltz.blogg.se/
Postat av: Emmelist

haft en bra dag i övrigt då?

2009-09-25 @ 14:57:38
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Jack

sv: är oxå sjuk :( så det blir nog bara idol för mig, för dig då?

2009-09-25 @ 15:00:41
URL: http://paraplyjack.blogg.se/
Postat av: Jack

sv: japp ;) jag har två systrar, själv då ;)?

2009-09-25 @ 15:07:36
URL: http://paraplyjack.blogg.se/
Postat av: Emmelist

det ska jag göra :) kommer nog upp i helgen !

2009-09-25 @ 15:37:01
URL: http://emmelist.blogg.se/

MEE<<<<<<<<<<33333333

Hejhej! Är sjuk som ni kasnke vet? Det e sjukt tråkigt asså ! hahahahah! Me här kommer lite bilder:
1.

2.

3.

4.



Vilken tyckte ni var snyggast?
Jag tyckte den andra, där är jag min naturliga färg de andra ser jag så blek ut på

47

Visste ni att jag gör 47 inlägg varje vecka ?? :) Puss

tv3

Tittar på lyxfällan :) Vill ni ocksåföra det gå in på www.tv3.se/play


Nelly.com

Click here


Nelly.com !

PAUSSSSSSSSSSSSSSSSS

Asså tror ni jag kan hålla mig från att blogga?? Neej Asså sjukt hur kostigt det är! Är ju beroende<333 Så ingen paus asså guud vad dålig jag är, eler hur??! Iaf idag så såg jaf föreställningen med afrikanska barnen väldigt sorligt men sen b´var jag tvungen att gå hem jag mår och mådde super dåligt. Så jag ställde in det där med mina killkompisar idagg! :( Men kanske i morgon iaf :) Puss nu tittar jag på lyxfällan :) Puss

sjuk-_-

Hejhej! Har otroligt ont i magen! Jag gick till skolsyster, hon sa första gången jag var där nere att det kan vara influensan, men andra gången sa hon att nej det kan nog vara magkattar, så du ska helst inte gå till skolan imorgon om du mår dåligt. Detär ju shiiit assså! Jag ville ju njuta av min sovmorgon (Hahha) och var med de från afrika! Men nu ska jag vara hemma vara sjuk och kalsvettas? FAAAANNNNN! Nu får jag faktiskt svära är riktigt ledsen, min skolsyster frågade också vad jag gjorde på min fritid, då svarade jag bloggning,dansa, teater då sa hon direkt lägg av med bloggningen i 3-4 dagar för det kan bilda stress och det sätter sig på de ställena där man brukar ha ont, så ja jag kommer ha paus från de 24-28 september. Så ni får ha det så bra mina kära (vill inte skryta men runt 300-800) läsare! Älskar er puss! Om i har lust kan ni väl skriva en liten krya på dig kommentar!

STINALEE HAR BLIVIT MAMMA!!!!!




Smartphone



Taxi Cab Photo

Kategori! MY LIFE! ♥

Hej hej! Har precis börjat med kategorier så ni får ha överseende ifal det inte fins något på ngn kategori just nu!



Svar på liite frågor om kärleksliv:


Är du ihop med någon? <333

Svar: Nej jag är inte tillsamans med någon.

Vill du vara tillsamans med någon?

Svar: Det skulle väl vara lite mysigt

Föredrar du äldre eller yngre?

Svar: Vet inte, spelar väl inte så stor roll! Men bara man är kär.

Hur mycket äldre och yngre ska man vara för att bli ihop med dig?

Svar: Asså va? Asså? Hahah va? Öhh ! Asså det spelar väl inte så stor roll? Hahaha!

Men helst inte yngre än 9 just nu! Och inte äldre än tolv, men min ålder skulle vara helt ok, men jag ska försöka att inte bli ihop med ngn i klassen så... Ja ja venne!

SÅ! NU FICK NI REDA PÅ MITT "PRIVATLIV"


Hejhej

hej hej! Känner mig liite bättre nu, klarar av skolan imorgon :) Är helt säker...nästan iaf :) Ska nog shoppa lite också ;) Lite kläder,men iofs ville farmor köpa det jag ville ha till mig. Min farmor är verkligen snäll! Hon köper alltid ngt nytt till mig. Så snälllllttt!  Vet att jag inte lägger upp så mkt inlägg och bilderjust nu men jag har lite bloggtorka, vad ska jag göra? Hjälp!


Ja som ni kanske vet så ska jag färga håret brunare och klippa upp det! Vad tror ni?

FIN BLOGG

http://mamma.blogg.se/ 

Lever varannan vecka liv, barn, jobb, stad, laga mat. Party, resa, lyx, flard Som en riktig hubba bubba.


STINALEE HAR BLIVIT MAMMA


18 år

På två månader har jag gjort 230 inlägg! Inte dåligt! Hur många tror ni jag gör på 11 år? Eftersom jag lovat att ha den tills jag är minst 18!

KOMMENTERA MERA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:









Glöm áldrig att kommentera sötnosar det är snällt om ni gör det


I love my friends

Till mian kära vänner! Ni vet vilka niär! Freja dig kan jag berätta vad som helst för, idag grät jag i din famn!

Puss

nrj.se

 
Facebook

Gå med i NRJ Sverige

Bli vän med Knappen & Hakim

Om NRJ

Om NRJ Sverige

Tävlingsregler

Tablå

Kontakta oss

Lediga tjänster

Lyssna live

Den Gröna Knappen
Den Gröna Knappen
Bli vän med Knappen & Hakim

Wake Up Call / Lyssna

Klicka på Ikonen längst till höger vid ljudfilen för att ladda ner filen till din dator

Lyssnar på NRJ grejor! Puss

A´nna ochDavis

 Mina söta kusier, Anna och David!

sjuk-_-

Hej gick hem från skolan är så himmmmmllllaa sjuk! Har 38 graders feber (brúkar aldrig ha feber plus att jag har 36,1 i vanliga fall)<,men nu ska jag ta en dusch och sova så vi hörs kanske inte sååå mycket idag, min outfit är den rosa mjukisdressne

cocoo.se

Hej gick in och tittade på www.cocoo.se och kom fram till att jag nog ska köpa det hära:



245.-

Så otroligt snyggt halsband med en laptop! So cute!


 www.cocoo.se


majispajisboken kaanske kommer ut?? hahhahahahaahah ;)

Hej hej! Morgon bloggning yeha! Jag fick ä jätte söt kommentar på ilägget visste ni....

Det stod:  
Postat av:

allvarligt!? åh tack jag ska skriva upp detta i min majispajisbok som jag har gjort :)
puss och kram I love you

2009-09-22 @ 21:23:58


Majispajisbok? Hahah, det är ett litet skämt right?? Haha så söt. Du so´m skrev det, mejla mig!

Jag har fortfarande ont i huvudet dessvärre men ska gå till skolan, även fast det är ganska osmart för vi slutar kvart över tre, och eftersom jag var sjuk för ett par veckor sen så kan jag nog inte gå hem hur jag än känner mig :( Det är jobbigt, men jag får väl klara av det bara!
Skriv upp det i boken! HEHHHE

HE

CHATTAR MED HERMAN OCH EBBA!

syskon kärlek

Mina syskon är BÄST!


 TILL LAUREN


 TILL VINCENT


 TILL HERMAN



 TILL SIRI








Jag älskar er och vet att jag kan säga vad som helst till er och att ni alltid finns där för mig!


låten

Låten går ut på att ni i kommentarerna ska skriva vilken låt som passar mig eller ngn annan bäst. Den här gången är det Kissie. Så passar låtarna bäst till Kissie t.e.x så skriver ni: (siffran och K) Passar låten bäst till mig så skriver ni (siffran och M) ! Det härär kul. Sjhälvklart måste ni lyssna på låten innan ;)

1. http://www.youtube.com/watch?v=YdQFO_79Wys

2. http://www.youtube.com/watch?v=StoQRYT0QU4&feature=related 

3.  http://www.youtube.com/watch?v=bqpA5Acc8-c&feature=related

4.  http://www.youtube.com/watch?v=L8p5t4uPCZQ&feature=channel

5. http://www.youtube.com/watch?v=nmjO1p9Oxrk&feature=channel

6. http://www.youtube.com/watch?v=lJXJ5rzcHVQ&feature=channel

7.  http://www.youtube.com/watch?v=nQ3_RNjJp50

8. http://www.youtube.com/watch?v=Calj0K3DCBE


SÅ ! Om ni har tråkigt går den alltid att göra ;)

Visste ni...

Att Lauren och Vincent är mina halvsyskon (samma pappa) ?
Att Siri och Herman är bonussyskon (mammas nya killes barn) ?
Att jag har nästan svart hår IRL! ?
Att jag har en kompis som bor i småland?
Att jag bor på söder i stockholm?


Ja där fick ni reda på saker ni kanske inte visste!

veckan

VECKANSPLANER:

ONSDAG: SKOLA, GYMPA -_-
TORSDAG: SKOLAN
FREDAG: VARA MED CHILDRENS GARDEN, FRÅGA DE FRÅGOR, SOVMORGON T. HALV 10 SLUTA HALV TRE,

 TITTA PÅ CHILDRENS GARDENS DANSUPPVISNING, ÄTA FRUKTSALLAD MED DE, ÅKA TILL ÅHLÉNS MED

MAMMA OCH KÖPA HÅRFÄGNING (MÖRKMÖRK DARK CHOCKLATE FÄRG) LÖSNAGLAR MED SVART TOPP

PÅ. ÅKA TILL OSKAR, ERIK OCH SIMON (SKA TA KORT)! SOVA ÖVER HOS DE. STUDSA PÅ DERAS

STUDSMATTA. INGEN BLOGGNING  PÅ FREDAGEN (ANTAGLIGE) OCH LÖRDAG!


OKEJ

Hejhej mår typ sämre. Mamma ska köpa med pizza hem :) Så  det ska ju bli bra iaf! Jag har msnat med ngra **** och **** men vi är vänner nu. De var typ skitsura på mig, och jag undrade vad jag gjort de. Menmen.



SKÖNA BILDER!



TAYLOR LOVES MEEEE!



CUTE!



SÅ LÄSKIGT!

kommer fler men nun måste jag villa huvudet och sova, blir ingen dans. Puss

BESÖKS RECKORD!



Shiiit vad jag är nöjd jag har 890 UNIKA LÄSARE!


PUSS

NAAAWWWW!

Några söta killar som skickade e kommentar till mig titta:


Kommentarer
Postat av: 12 Åriga killar från östermalm i stckholm. Vi är 8 killar som tittar på din blogg varje rast! Vi heter: Marcus, Jonathan, Vinchenso, Love, Krille, Oskar, David, Cosse,

Du är så snell och söt. Alla mina killkompisar i min klass tycker det vi läser din blogg på rasterna!

2009-09-22 @ 15:12:01
URL: http://INGEN BLOGG men kanske ska SKAFFA en FÄNCLUB till DIG


En funclub tillmig? Så söttttttttttttttttttttttttttttttttt



Tror jag hoppar över dansen idag. Har så ont i huvudet. Men får inte tag i Freja, hon svarar inte!

KONSTIGT!


Puss

www.ohhmygoosh.blogg.se

Hejehj! Nu har ngn skrivit på min kompis blogg att ngn har skrivit när hon sa att hon var tvungen att stänga ner datorn i en kommentar: stänga ner bloggen :D

Hur jävla dum får man vara, man blir ju sårad fattar ni inte! Fan!
Om du som skrev det ser det hä gör fan aldrig om det. AAAAA! Hur dum får man vara?

Du som skrev det ska fan om du säger ngt sånt inte skriva anonym eller iget namn, det är såååå fegt

Nu ä jag faan förbannad. -_-

SNÄLLA MINA SÖTA OCH SNÄLLA LÄSARE

http://www.veckorevyn.com/blogawards/arets-blogg/index.xml

Snälla gå in där. På namn skriver du ditt, på mejl skriver du ditt, på bloggnamn skriver du majispajis och på bloggadress skriver ni www.majispajis.blogg.se

Snälla gör det för mig! Ni vet ju att jag älskar er! Min blogg är till för att visa hur mycket jag älskar er... heheh, men nästan

allt möjligt

Hej hej! Nu är jag hemma, slutade en halvtimma tidigare än vanligt idag, hahan alla inlägg låter lika. Jag sluutar typ alltid en halvtimma innan. Fettsoft. Jag har dock ont i huvudet. Skit jobbigt. Men nu ska jag kryppa upp i min rosa mjukisdress:)

Men min dagens outfit var den dära ^^

Fast med vita strumpisar, det var varmt kan jag säga.

Ska färga håret mörkare och köpa lösnaglar med svart top sen ! Snyggt, men nu babyssss ska jag bara säga att jag är the one and only! Hahahaah! Skämta

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!


MODEBILDER







Tröja, linne, HM
Byxor Gina
Svart tröja HM
Blomma, IKEA





Kläning: Kappahl





Hårband: HM
Kläningströja: ZOUL

Tack Freja! Fotograf


HOME

Hellu babys! Har nog aldrig fått så många frågor som igår omg, 50 st!!!!!!!!!!!!!! Ni är väldigt intresserad fö det utanför bloggen, men men. Jag kommer ite prata så mycket om mitt "privatliv" i bloggen för det tycker är väldigt väldigt väldigt privat, såklart det heter ju PRIVATliv right??!?!??! Hoppas ni haft det bra idag, vi slutade en halvtimma tidigare än vanligt så det var ju najs. Det var bara våran grupp då, inte våra paralellklasser så då blev man ju lite mallig =) hahahhha men sen så kom jag hem nu kvart i trem för jag skulle köpa en sak som e heeemlig. Och min outfit får ni inte se idag för den var så fuuuul! Jag och Febe hade dock missförståt varandra, hon trodde det var nästa måndag. Hahahahahh! Jaja Freja och jag går ju på teater så ditt ska jag :) Ska möta upp henne 5 i fyra. Var vaar vaar?? Haha försök och lista ut så kan alla papparazzi komma ! Haha. Hur många läsare tror ni jag har? 476 har jag idag men varje dag har jagnågot mellan 300-600 och ibland runt 700 men det är jag faktiskt nöjd menmen! Alla som vill få en länk av mig i mitt "länkfält" till sin blogg skickar ett mejl till mig men det ni måste göra är att lägga in en länk till mig i "Länkfältet" i eran blogg. Ni kännar på det eftersom jag har 300-600 och ibland runt 700 läsare. Eller hur??? Då skulle ju ni få minst iaf 300 fler läsare i eran blogg maybe babe och det är ju bra right?! Ja ni, nu måste jag äta mellis. Ja min mamma säger att jag ska äta mellis. Jag är inte så hungrig på mellis eller på middagen längre. Oooopppsss! Freja kommer snart så jag kanske inte bloggar mer ida!
´

Men på Fredag har jag chans att blogga på morgonen för då har jag sovmorgon till halv tio för CILDRENSGARDEN hos våran skola. De kommer från afrika och är gatubarn, hitt till våran skola
Häftigt va???? Man kunde vara hjälpfamilj till de. Våran skola ger de runt 50.000-60.000 (om inte mer) och jag har inte skrivit en nolla för mycket. Asså vi eeee ju BÄST!

Iaf de ska göra en föreställning i Farsta och den börjar kavrt i tio så ja då börjar vi halv tio men slutar halv tre- tre istället för halvtolv men we (för er som inte vet betyder we whatever) Jaja! Skriveett lånt inlägg för att jag antagligen inte skriver ngt mer ida <3333333 Puss älskar er sweethearts!

Sept. 20, 2009

Hej hej! Hemma igen. Har varit på IKEA också på kalas. Ikea: Ja det var bra mamma och Christian köpte en ny säng och andra saker. Själv skulle jag köpt en y lampa. Den gick sönder, men den var slut:( Men mamma och jag ska åka ditt och köpa en ny snart. Men iaf när jag skulle äta mat på IKEA så var det helt på riktigt en kille bakom i kön till att köpa mat som viskade (men jag råkade höra) till sin lillasyster att där är ju hon. Hon i svarta kläningen där.

 Jätte kul. Ni kommer säkert inte tro på mig men det är helt ärligt sant, snälla var glada för min skull :)!

Vi åt en god chocklad mousse. (Visar sen)

Den här väskan bar jag idag från en kryssning med mamma:



En plast ros jag köpte idag. Så fiiin!




Chocklad moussen:

 

Sen åt jag lunch också men jag tog barnmeny av pasta & köttfärsås och har aldrig sett en sån liten portion så jag åt pasta och köttförsås när jag kom min kusins fest och då blev jag mätt kan jag säga för titta:

 






OUTFIT- enkel. + Vad använder jag för smink?


Armband: Cocoo.se
Kläning: ??
Klocka


Mineral foundation, jätte bra huden andas iden vilket gör att du inte får finnar lika lätt.
Finns att köpa på coop.

Mascara, Maybiline new york volume express, den bästa som finns.
Sminkboste från Lancome ätte bra

Rouge, ngt prov från Dior pappas tjejs kompisjobbar där och då får pappas tjej mycket saker av henne
som jag får.

Den e iaf super bra.

Helst använder jag inte läppglans men ibland, då använder jag Dior.

Min parfym:


Love it!

Så snt använder jag, men på vardagarna oftast bara Mascara.


Puss hörs vid sex kanske?

 

glöm inte att kommentera!


Sept. 20, 2009

Hejhej! Är så dålig på att sova länge -_- !! hha! Fick sms av två kompisar igår! Hörni det var ett skämt att ngn skulle komma hitt :( önskar det vart på riktigt :) Igår hade jag en riktigt bra kväll med vem? Jag åt typ midag det var jätte gott. Och efterrätt. Det blev äppelpaj och det är jag inte så intresserad av. Det är inte vad jag gillar och sen åt jag ju massa chips och godis sååå.... aa ni förstår, jag mådde liiiiite dåligt och det gjorde vem? också.

Min kusin kunde aldrig komma han skulle till sin kompis Julia. Han är så söt asså. Han är nio (ärligt talat fyller han det imorgon, och vi ska på fika hos honom idag) och säger:

- Näej jaa jaag jaag kan i´kan inte jag eh.. ska till Julia och ähh... vi ska äta älg (usch, det sa inte han iofs) och Julias papap har eh.. skutit de själv.

 Mamma ba: Jaha hehheh ok. Men vi ses imorgon då ! Kram

Han ba: Jag älskar dig. (för han kände sig så dum till att säga nej)




Jag älskar honom! Så söt ,



DAGENS PLANER:

Åka till IKEA med mamma och Christian det är både :( & :)
Åka till mina kusiner på hans 9 årsdag :)

Åka hem. Kanske va med ngn kompis :)


godnatt <<333

God natt, vi hörs imorgon sweeties!

NATTBLOGGNING

Kom inte på nån bättre rubrik. För natt är det ju inte? Hihi. Vad gör ni? Själv har jag ont i armen. Ooopss dataarm!

Haha skriver så himla lite inlägg! Ge mig tips på vad jag ska skriva om!

Puss

FRÅGESTUND!

Fråga vad ni vill. Svarar imorgon eller senare inatt. Fråga i kommentarerna. Men om ni verkligen inte vill skcia till min mejl: [email protected]

 1.

Man Reading Book

2.
Poem Paper

3.

Star Pendant

Några olika förslag på frågestunds skyltar, vilken ska jag fortsätta ha??


SMINKBORD

SÅHÄR SER MITT SMINKBORD UT:


VÄRLDENS SÖTASTE TUGUMMI PAKET!

Rubriken säger allt,




cocoo.se

Glöm inte trendiga cocoo.se www.cocoo.se 


T.E.X ett av de snyggaste!



proppad!

Nu ärh  jag proppad av shweppers (ingerfära) godis och chips! Hahalój oj!


Före:



Efter:



Nu får jag väl ändå skämmas ellerhur?


glöm inte att kommentera!

PUSS

Nu chattar jag med Alice och Febe. Febe ska komma tilll mig på mådag. Freja också men bara före tetaern Freja är bara med före :) pUSS!

bILD

Bild från idag när jag skulle försöka se glad ut! När jag skulle ut på promead och vara ledsen för mig själv.



Om ni tittar riktigt lång tid på min mun kan man se att jag inte är glad "på riktigt!


GODIS! OM NGN KOMPIS VILL KOMMA RING ELLER MESSA MIG!

Hej är inte sååå förbanad längre, me´n lite. Vem tror ni jag är med?

Så här såg "snacksbordet" ut:




<333

Hej tänkte bara säga att Alice har ställt in. Hon skulle göra ngt med sin syster men hon är BÄST ändå! <3333 älskar dig!


Facelook

Läppglans: Dior
Mascara: Volume express

Det är det jag har!


Outfit

Det blev ingen nattblogning igår! Aja we! Ska möta upp Alice spralice om några timmar! Och då menar jag typ senast om 8 timmar haha! så jag har redan klätt på mig. Så är kommer min outfit:

Jeansshorts: Gina
Tröja utan axelban: We tweens.
Armband: I love my blogg. www.cocoo.se



Nu ska jag göra iordning mig lite emr. Tänkte bara visa en bild från igårkvällförst

 



SCCCCHHH!


Hejeh

Hej min blogg görs iordning? Någon som vet hur man gör headers? Kan ni skicka mejl med förklaring? Kram!


Alice

Hej! Imorgon ska Alice sova över hos mig. Det ska bli kuul! Vi ska sova i syrrans rum för hon är ju såklart borta! Är man 16 så är man!!! Menmen we . Jag ska möta upp henne. Då ska vi köpa godis, läsk och chips såkalrt! Vi ska festa loss! Haha, saknar att vara med min Alice spralice! I love her!! Haha! Du e söööt!

hihi



Jag gillar sprite!!

dgvehqsjAKL

Hej ! Bloggar i pausen av idol! Hahah! Hur tycker ni idol är nu asså? Jag tycker 200 och 2009 är de bästa! De andra med den andra jusyn blev ju tråkigt och provucerande! Aja u börjar de! Puss Blir nattbloggning idag ! <333

freja

hej det e freja igen jag vill säga att det inte finns nån som du även fasst vi ibland bråkar så är vi bff och jag menar verkligen vi köper saker till varandra på resor och lite då o då men den största gåvan e själva du och vå vänskap, låt ingen annan annat. hoppas det hålller i all evighet!!!!! kram din sötnos frejishejis 

Freja

Freja tyckte att hon skrev så lite på siitt gästbloggande så här kommer ett till!

GÄSTBLOGGARE

Hej hej idag har det varit e härlig dag och jag och maja har varit i skolan vi va med Febe och Ebba det var jättte kul. På lunchrasten var vi på cocoo.se som e en butik som ligger i stockholm som båda vi samarbetar med på nätet. Jag vill bara säga att jag älskar dig min lilla söta majispajis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara så du vet. Jag undrar om vi ska vara med varandra på måndag. Pöss pöss

Från: I <3 MAJA ( www.frejishejis.blogg.se )



Svar: Klart vi ska!

KVÄLLSOUTFIT!

Det här är min kvällsoutfit:

Blommig tröja, Ny tjockis, och en roset!




 

Älskar er! Nu ska jag gäst blogga på : www.frejishejis.blogg.se så gåin där och titta om 10 minuter? Eller?


Puss!


Cocoo affären på söder i stockholm

Vi var där på lunchrasten!



Fin va? Ett halsband!


Freja


Jag!"


Febe och jag!


Jag och Febe. Och Viktor i bakrunden -_-


OUTFIT



Byxor: Knorra byxor (min skola)
Tröja: Indiska
Tjocktröja: HM
Hårband:???
Armband: www.cocoo.se

BILDER FRÅN DAGEN!

Min *härliga* lunch

Ebba älskar dig gmn <33333



Du gmn du e mitt liv baby <333333 Du är BÄST!

Naaaw! Sötnos FEBE! <3333333333333333333333

 

 

 













Litee bilder:

Frejas blogg: www.frejishejis.blogg.se
Ebbas blogg: www.ohhmygoosh.blogg.se
Febes blogg: Har ingen.

PUSS


Hej

Hej är hemma från skolan nu. Slutade tidigt. Fick en kommentar av "emma" som sa:

cha cha!
vad får du betalt för att göra reklam? får du sakerna eller du får pengar. du kanske blir som blondinbella, kissie och dom. åh, det skulle väl vara kul? din blogg är sååå bra så du är snart där. tihi, fniss. cha cha!

Svar: Nej jag får inte betalt för att göra reklam. Kissie och blondinbella? Ja det skulle va kul men provucera gör jag ju inte! Tack för den söta kommentaren!

Sen fick jag en till som jag inte vet om den var possitv eller inte det stod:

Postat av: Emma

youtube är gratis så lägg upp videoklippen där. annars kan du väl bara lägga in dina klipp från kameran till datorn och sedan in i bloggen.

skulle inte du ta bloggpaus i några veckor förresten? du bloggar galet mycket nu för att ha en paus. galet mycket bloggning överhuvudtaget.


Nej Emma man kan tyvär inte bara lägga in mina klipp från kameran till datorn och sedan in i bloggen. HAR TESTAT SÅ NOPP! oj caps! Haha!

Har du inte sett att jag inte har paus längre? kRam


DAGENS FRÅGA!

NI VILLE ATT JAG SKULLE GÖRA VIDEOINLÄGG,


TYVÄR! JAG KÄNNER MIG INTE TILLRÄKLIGT STOR


BLOGGARE FÖR DET!


MEN KANSKE OM JAG BLIR EN STÖRRE ;)


REKLAM!

Hej hej. På min blogg fins det en kategori som heter REKLAM då gör jag reklam för olika nyheter:





Miss Dior. En väldig frisk doft av blommor och godis. Du luktar som en underbar ros när du använder den.
















Ännu en till väska från LV skitsnygg .


Så det var lite reklam




MASCARA VOLYM EXPRESS

Många undrar vad jag har för mascara:

 =



Titta min näsa omg!


Min mascara bild blev inte bra men we!




Dagens outfit- vanlig och full!




Jeansleggins(gamla favvosen): Gina tricot.
T-shirt: ????bylebyn????
Tröja: Millers
Klocka: Regal
Roset: HM

BARA EN ROSET FRÅN HM! RECKORD!

Haha lovely!! Ser ni mitt sminkbord. De e typ dubbel så stort!





I love my blog!

Hej hej! Har en cool nyhet att berätta, ni vet dessie? www.dessie.se Hon kända bloggaren ska börja i min skola! Visst e de fett coolt? Hon är bara så söööt och sååå bäst! I love her! Aja nu vet ni vilken skola jag går i but whatever! Gå in på den här länken:  

Sen har jag köpt det fina armbandet I love my blog!

Från cocoo.se de här är dock från affären! 195.-







Ska lägga uppp dagens outfit soon! Puss



hejhopp

Hej hopp! Sitter i skolan -_- jag har rast! Så jäkla skönt! Jag och Ebba www.ohhmygoosh.blogg.se sweet!

sista inlägget!

Hejdå! Sov gott när det blir dags. Puss puss puss

Hej hej!

Hej, nu har jag städat och fixat och chattar . Jag tänkte bara säga att jag funderar på att köpa det här från www.cocoo.se :




För jag älskar min blogg! Jag skulle vilja ha ett till där det stog jag älskar mina läsare (på engelska såklart!) För jag älskar verkligen er! Puss

Mailar med Coco!

Mailar med Coco! Ni kanske inte visste att det bara är en person som jobbar på www.cocoo.se så därför får man försöka förstå om hon inte kan svara och så. Det är viktigt. Tänk allt hon gör för oss! Kram

dagens fråga

Borde jag


                göra


                            videoinlägg?


YEYH??

Hittade kameran! Yeyh?? Eller? Haha! Här är dagens outfit iaf!

 



Som sagt:

Rosa mjukisdress (bra att springa i) från Millers
Och min rosa roset
I uppsatt hår.




Utkast: Sammarbeta med ...

Sammarbeta med mig?



Maila till : [email protected]




Det kan vara en blogg, en nätshopping eller vad


som helst på internet är du intresserad?


Hej

Hej hej! Nu har jag haft skoljoggen -_- ! En halv mil, ingen match säger lärarna jo eller hur? Hittar inte min kamera så kan nog inte ta kort på mi dagens outfit, men jag säger den:

Rosa mjukisdress (bra att springa i) från Millers
Och min rosa roset
I uppsatt hår.

Nej nu måste jag städa... och hitta min kamera <3! Ha det bra! Puss


www.cocoo.se svergies största smyckeshandel på nätet.


glöm inte att kommentera!

I´m back! www.cocoo.se

Ville bara säga att det inte är paus, så jäkla tråkigt att inte göra något, tror ärligt talat bloggen är mitt liv! Dessutom har jag börjat sammarbeta med trendiga www.cocoo.se de har världens finaste saker där ju!

Titta på de här de är mina favvoriter:

















Smaskia, trendiga, fina och tuffa saker. För att se mer om de fina saker gå in på: www.cocoo.se

Nu ska jag på knytis! Jag kanske inte skriver så jätte mycket som jag gjorde förut förs den 28 augusti men skriver minst 1-2 varje dag! Glöm inte att gå in på www.cocoo.se 



glöm inte att kommentera!



paus

Hejdå kära läsare vi hörs den 28 september, nu är det paus på denna blogg. Ni kan gå in på  www.adreamgirl.blogg.se där jag ibland kanske kan skriva något inlägg. Ha det jätte bra dom här två veckorna







JAG ÄLSKAR ER



glöm inte att kommentera!


Starta en till blogg.

Jag ska starta en till blogg, den komer heta : http://adreamgirl.blogg.se/

Den kommer jag inte skriva så jätte mycket i men har ni lust att se vad jag gör de två veckor jag inte
bloggar i den här bloggen, så är det i den bloggen jag kommer skriva något om jag skriver något, men
sen den 28 september då jag åter kommer till den här bloggen så sätter jag lås för den http://adreamgirl.blogg.se/ och sen om jag pausar igenså låser jag upp den bloggen.
Varför jag gör så här är bara komplicerat att berätta. Men under två veckor skriver jag på http://adreamgirl.blogg.se/ om jag överhuvudtaget skriver något.


Puss

glöm inte att kommentera!

 


UTE / INNE- GÄLLANDE MÄRKEN (mest skor) höhö

YSL är så ute i år, det ända bra de har är de här:






Dior är såå 2009!
Titta bara på de här, man smälter ju!



LV är alltid lika inne, jag dör




Prada har blivit ganska ute den här månaden, men jag tycker fortfarande det är sjukt trendigt.
Hur söta är inte de här?






Gucci precis som LV alltid inne!






Det var lite inne och ute!


glöm inte att kommentera!




dagens outfit.

Det var ingen som svaradepå vad jag ska ha på mig så det blev:

T-shirt: London
Klocka: ??
Blå tröja: HM
jeans leggins: Gina tricot
Skärp: Babe
Roseter: HM
Halsband: ??
örhängen: ??





Puss

glöm inte att kommentera!


youtube it´s my life

Anna, ring ring:  http://www.youtube.com/watch?v=M-QbTGRuwmw&feature=related

Numa Numa: http://www.youtube.com/watch?v=7qAWWqyfx50

Kill me: http://www.youtube.com/watch?v=prDmBp7dLtU


glöm inte att kommentera!

DAGENS FRÅGA

VILKEN TID
                        ÄR SPÖKTID
 
TYCKER DU?


I´m yours dream





glöm inte att kommentera

10 FRÅGOR

Kommer ni ihåg när jag fått 20 frågor och svarade på 10 nu ska jag svara på 5 st till de andra fem var nästan som de andra som jag svarat på:

Är du ihop med någon?

Svar: Nej, det är jag inte.

Vill du vara ihop med någon?

Svar: Nej eller jag vet inte riktigt, jag vill ha ett mer seriöst förhållande inte bara ett skämt.

Om du hade godislöfte hade du ätit  godis för 50 miljoner?

Svar: Jag skulle göra det för 1 miljon för att det är ändå mer än jag skulle få för att ha det, mitt svar är ja!

Kan du vara ute på stan utan att köpa något?

Svar: Kan kan jag väl men jag tycker inte det är så kul. Men nu har jag inte så mycket pengar så nu får jag hålla mig.

Hej här kommer 2 frågor:

Hur gammal är du?

Och var i svergie bor du?

Svar: 11 år, Stockholm




glöm inte att kommentera!

ROBIN

Jag kan inte sluta titta på saker på youtube just nu tittar jag på:

http://www.youtube.com/watch?v=x5WToWckusQ&NR=1


Haha jag undrar om de går på det i början asså!

Nej nu ska jag äta bulle :D! Puss






glöm inte att kommentera

två!

Jag har två mjukisdressar nu! En brun och en rosa. Det är toppen för då kan man ju ta en rosa del (tröja eller byxor) och matcha med en  brun del! Jag tycker det sjukt snyggt med brunet och rosa tillsamans!






glöm inte att kommentera!


Just nu ...



Just nu är min outfit så här, men så kan man ju inte se ut sen när man ska till en fest.

Vad ska jag ha på mig?

1.
Den är igentligen lila HM 90 kr??

2.

Inte randig där nere igentligen. Adidas 257 kr.



3.

Igentligen mörkare orange. Shortsen ( Gina 100 kr??) Tröjan???

Ja vad tycker ni jag ska dra på mig till en avskeds fest`? Svarar ingen så väljer jag själv.






glöm inte att kommentera!

länk(ar)

http://www.youtube.com/watch?v=MtisD6_z_WE

http://www.youtube.com/watch?v=UTztAEkGCiY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rbbYLiAmn80&NR=1





tycker den här låten är SÅ överdriven





glöm inte att kommentera!

´

Sa jag att jag ska vara hemma hela dagen?
 Ja men jag har fel! Klockan sex ska jag dra
 till elverket på lidingö. haha skämta!! Neej
 ditt ska jag inte utan jag ska gå på nåt som
 är precis lika kul *höhö precis lika kul, höhö
, ja det blir nog roligare, höhö" ja i fattar vad
 jag menar. Ska iväg till en av "familjens" kom
pisar som heter Anna och Olle det är en mamm
a och en son. Olle ska åka till Frankrike så de h
ar en liten avskeds fest. Ska ta foton om jag hiinner.


glöm inte att kommentera!

MIN TYP BRORSA

Hej har redan bestämmt mig, jag ska vara hemma hela dagen, blogga, titta tv och o.s.v! Ska ju läsa min bok som bara är bäst i världen ärligt talat. Har nästan inget kvar!


 Namnet: Min typ brorsa

Det som står på baksidan:

 "Är du helt knäpp" sa Manda upprört. " Vad håller ni på med? Han är för fan nästan ihop med...!"
" Tror du inte jag vet?" sa Nina dovt ner i kudden. " Tror du jag är dum?"
"Jamen? Vadå! Hur kan du låta han hångla upp dig?"
Nina vände sig långsamt om och såg på Manda.
"Han? Tänk om det var jag?"
"Menar du att? Alltså, jag kan inte..." Manda var så osammanhängande att ho fick börja om. " Han är ju typ din brorsa!"
 
Fira nyår i Luleå med mammas nya kille är
 inte direkt vad Nina drömt om. Och att mamma
 förälskat kvittrar om att internet-Tomas har två söner
som är precis i samma ålder gör inte saken bättre. Men nyåret
blir bättre än hon hade kunnat ana. Tomas två söner visar sig vara helt okej faktiskt. Särskilt den ena...




Bokord:

" Det går absolut inte att lägga ifrån sig boken"
bokhyllan

"Personligt och fängslande...en riktig godbit!"
västerbottens folkblad

"Jag vill ha mer!"
www.bokord.wordpress.com

" Den här boken är bättre än den bästa en fullpoängare!"
www.skrivarmaja.wordpress.com



glöm inte att kommentera!

Jag har en till blogg!!

gå in på: www.skrivarmaja.wordpress.com. Där skriver jag noveller kapitel böcker o.s.v om ni vill läsa något annat än såna här vanliga bloggar! Kram kommentera gärna p´å min andra blogg.










glöm inte att kommentera!

Pink and glamour it´s my life

Sitter här med min mysiga rosa mjukisdress och min diamant klocka njuter av lunget asså shhiit vad det är hög volym hemma hos pappa but I love it! har redan ätit middag och klockan e inte ens åtta, men men! Hoppas ni ha det bra titta på den här läken och njut: http://www.youtube.com/watch?v=Ys3M1M7fqxY

Love you!




glöm inte att kommentera!

Tänkte visa lite bilder!

Hej nu är jag hemma här är bilder från helgen:



 

Elsa



Ebba





Klara



Febe

 

Laura


SHOPPING


Fina "snören" snabbt impuls köp ni vet! Inget namn på affären, 20 kr

Fina, söta och tuffa skor från din sko vet inte priset



Rosa mjukis dress, från millers 299 kr





PRESENTER

Iofs så fick jag skorna av mamma men iaf det här fick jag:


skäms över mitt utseende ibland asså!








SYSKONEN (och hunden)


Lillebrorsan vill inte vara med på bild


Det vill syrran! Hon är ju född till modell haha :D!



"maja itta balon i taket""




JAG OCH EBBA PÅ DANSEN



 








Puss! Jag akn inte sluta titta på: http://www.youtube.com/watch?v=Ys3M1M7fqxY


Puss


glöm inte att kommentera!


´

Om ni går in på den härlänken så stog det på märken jag gillar:

http://majispajis.blogg.se/2009/august/jag-alskar-marken-faktiskt.html#comment


Jag tänkte göra en sån varje månad :´D

Så här är den för september:






















































¨












Det var det denna månads



glöm inte att kommentera!


Blogg

Jag har köpt en rosa mukisdress, och ett par skor, lavendellukts grejer som man lägger i garderoben och Snören som var jätte fina, lägger upp bilder sen, men dressen var mörkrosa för man vill ju inte bli Paow eller Kissie! Haha... oj jag kan inte låta bli och blogga! Vad svårt det  blir svårt sen när jag ska pausa, Men iaf jag tror ni missförståt lite, jag ska inte stänga bloggen, utan bloggen finns kvar och ni kan läsa inlägg men den 28 septémber så kommer jag tillbaka :)  Men i morgon är sista dagen på två veckor. Ja vad ska jag säga, nu tittar lillebrorsan på tomaståget och lillasystern sover såå jaa då kan jag ju blogga. Juste! Jag tänker blogga till jag är minst 18 på den här bloggen :D! Ja då kanske jag får super mycket läsare, även fast det inte spelar så jätte stor roll ! Men men.


Idag är´mina outft:

Min nya klocka jag fick av pappa, jätte söt tar ett kort
Jeans leggins från Gina
Tröja riksteatern



Lauren fick en rosa brun basker (sötare än vad det låter) som går till en kläning Lauren har(ingen bild). Sen fick hon också ett par ljusrosa och mörkrosa Puma byxor (ingen bild). Sen ska Vincent få Såpbublaor med filmen bilar på :D! Men ja Vi´ncent har fått så mycket men han ska få nåt mer av mig sen :D"

Hörs snart<3! Puss


glöm inte att kommentera!


Hemma hos pappa :D

just nu luktar det bajs! Av min lillebrors bajsblöja..  haha! Ja ville bara visa att jag lever... imorgon är sista gången på 2 veckor jag kommer blogga! Jag fick kommentarer av "david beckham" och "miley  cirus" och sigurt!¨¨¨

Postat av: David Beckham

no! I love your blog majis, don't stop! :(

2009-09-11 @ 15:27:57
Postat av: sigurt

men åh kommer sakna dig :(

2009-09-11 @ 16:35:24
Postat av: miley cyrus

SLUTA INTE BLOGGA!
saknar dig redan :( <3

2009-09-11 @ 19:21:13


Jag går inte på David Beckham och Miley<3! Nú tror ni det är jag som skickat kommentarerna men det har jag inte för 15.27.57 var jag på dansen, 16.35.24 träffade jag pappa på slussen, 19.21.13 var jag ute med hunden " Bacci"!

Jag har tagit massor av bilder ... men nu kom min lillebror springade med godis så nu måste jag gå! Hörs ikväll eller imorgon! Puss
Så jag har bevis! Haha



glöm inte att kommentera!

paus

Hej gick upp tidigt för att packa ska ju till pappa idag! Det ska bli härligt. Jag ´har packat klart och gjort mig iordning. Ja ni, jag haren litenfråga till er. Jag tänker ta paus från bloggen i 2 veckor   jag älskar att blogga så det här kommer bli tufft. Men jag kännr att den tar tid som jag igentligen behöver till andra saker! Så det var igentligen ingen fråga :(! Men ja, på måndag börjar min paus, vilket betyder att jag är tillbaka i bloggen den 28 september. Så komtillbaks och läs då! Jag är ledsen men vet att det ät det bästa. Men ni får stå ut med mig på söndagen! A juste jag kommer nog inte hinna blogga mer idag och på lördag, men tar bilder ni får se på Söndag. Men jag säger min dagens outfit, hinner inte ta en bild.

En svart klänning
Vita thigts
Rosa roset

Allt från HM!

Puss ha en bra helg tills ´vi hörs på söndag


andreas

Andreas somskrev en kommentar  det låter som en tjej skruivit, inte för att provesera.
Jag fick i present? Jag vet att klasskompisar ofta skrivver andra namn. Vad det nån av er? säg gärna till imorgon!

MITT RUM! JAG BLIR GALEN!

Säg till om någon har det stökigare!




söta!

Titta vad jag och Freja gjorde idag!


idol 20.00

Glöm inte idol 20.00

Chattar med Linnea och Matilda och ebba


outfit



Hej förlåt att jag inte bloggat, min dator var lite knäpp såå jaa!

Men dagens outfit:

Kläning: ONLY
Leggins: ?
rosetter: HM
Örhängen: ?



XOXO!


prinsessa ida me <33


snackar med ebba


mamma kom med glass!


skor

lite fina skor jag ville visa!











gjorde mina naglar!:D

Har gjort mina naglar tycker det är otroligt grymt med svart!


Nu är det dags för idol! =)






mina skor

Jag är en sko¨galning och efter jag tagit kort kom jag på att jag vill köpa ett par till!

Det här är mina:









De här vill jag ha:




har ingen anning om var man kan hitta de bara tittade lite på google och såg de! GOD DE ÄR MINA!




Eller vad tycker ni??

godis

hihi! Jag tog en fin bild med godis!


IDOL 21.00

Glöm inte att det är idol ikväll kl 21.00 !!

mejl av www.fokis.se

Har fått ett mejl av foki gjorde ju en idolbild till henne^^


Sushi!

Hej! Det här är ingen mat dagbok även fast man lätt kan tro det! haha! Memen. Ikväll ska vi äta sushi! Smask!



Börjar själv bli trött på mat bilderna!

DAGENS FRÅGA

VAD SKA JAG
               HA PÅ MIG       
 IMORGON? DET
                                    ÄR UPP
TILL ER!


PRINCESS!

Igår satte jag på mig min prinsess krona och blev en prinsessa






HIHI A LITLE PRINCESS!







WANNABE FJORTISGIRL

Jag berättade ju det där om att jag och Ebba längtade efter gympa lektionerna eller hur? Skrev ju :
 Ebba:

SBK, det är vad vi är, super bra kompisar, jag kommer ihåg
i fyran då vår största dröm var att va fjortisar, det var
vad vi skulle bli. Vi längtade efter gympa lektionen
då vi skulle sminka oss. Vi tittade på killar.
Jag tycker du är hel otrolig Ebba!

Här är en bild efter gympan


Haha naaaww!!!!


Outfit mm.

Hej nu är jag hemma! Skönt! Slutade kvart över tre men fick gå tre för att jag soppade golvet haha!

Ja, det här är dagens outfit: vardaglig och söt.


Ågesta ridklubb jacka, och jeans leggins från Gina.





BTW. såg i kissies brorsa igår på idol ! Hehe! Peter Nilsson heter han om du vill titta på www.tv4.se/play

Puss




Chattar med Ebba




Chattar med ebba

IDOL 2009 20.00

Har inget att skriva men men. Ikväll börjar idol 2009! Är det bara jag som är spänd? Jag vill se Kissie men hon går väl inte vidare p.g.a det hon sa till Laila, att hon låter deltagarna vänta för att hon inteär färdig sminkad eller vad det var, jag undrar om hon pratar om sig själv? Hon låter läsarna vänta på att hon ska bli klar sminkad innan hon skriver ett inlägg. Jaja nu ska inte jag va fräck men men. Börjar de här i stockholm? Eller vet ni?

Kram

idolbild

Har gjort ännu en till idolbild!

 http://fokis.se/

DAGENS FRÅGA

HUR OFTA
                        LÄSER NI        
               MIN

BLOGG??


OUTFIT IDAG MIN OCH FREJAS.



Min outfit:

Tröja: HM
Byxor: HM
Skor: HM
Roset: HM
Halsband: HM
Skor: Reebok



Shorts: Puma
Tröja:?
Skor?


Okej, Ha det bra sötnosar!

WWW.FREJISHEJIS.BLOGG.SE

Svergies eller kanske världens bästa blogg!

Frejishejis.blogg.se!


Hej, förlåt ...

Hej, förlåt tänker jag bara säga, jag har inte hunnit blogga så mycket för jag har varit med freja vi tittade på twighlight och jag tänkte skriva men hann inte, för sen skulle vi dra till dansen. Vi slutade halv två. Lektionerna var ganska kuliga! Det var SO och Hemkusnkap på Hemkunskapen gjorde vi gjorde tunnbröd. Jag åt såklart utan marmelad.

Puss

twighlight

Nu blir det myspys och twighlight!





TÄVLINGEN AVSLUTAD

Hej, tyvär ingen som var med och tävlade om en idolbild, så tyvär så är det ingen som får en. Jag är ledsen! Hoppas ngn vinner nästa gång. Vill ni ha en så ber ni om det på min mejl. I kommentarerna så blir det bara rörigt. I mejlet så skriver ni inte bara att ni vill ha en idolbild utan skickar också en bild och bloggnamn, för jag kommer tyvär inte ha möjlighet att ta bilden från eran blogg. Usch vad jobbigt det här känns, ställer bara massa krav, hörni så här ska jag inte förbli. Hihi. Men iaf för att återgå till idolbilden, när ni skickat mejlet så skrivs ni upp på en lista som jag har där ni skrivs upp:D! Ha det bra alla, förlåt att jag ställer krav men jag gör det för att det inte ska bli fel. Älskar er !! Puss

Kommentera

Hejsan igen, nu har jag bara slöat, har världens huvudvärk. Usch! Är inte frisk. Det ända jag tänkte säga var att snälla kommentera! Det är så roligt att se vad ni skriver och tycker! Jag ska inte säga att ni är dåliga på att kommentera, men jag tycker ni ska göra det. För det skulle vara kul att ha minst en kommentar på varje inlägg de känner man sig lite mer motiverad att skria mera. Och fortsätt gärna läsa min blogg. Ni kan gärna följa mig på blogglovin! Glöm ite min mejl. [email protected]


Ha det bra! Puss

tack!

Jag vill tacka mina vänner för att ni finns!
Alice, Freja, Ebba, Caroline och andra underbara söta mäniskor!
Tack för att ni finns. Tack.


ALICE:

Alice, du är e snäll person. Kan aldrig minas att vi bråkat
någon gång. Vi är inte de närmaste vännerna, men det
känns ändå som vi känt varandra hela livet.
Det känns som att jag skulle kunna
berätta någon hemlis för dig, som ingen annan
vet men ändå vara säker på att den stannar
hos dig. Jag vill bara säga en sak! Jag älskar dig!

FREJA:

Vi är BFF, vad somän händer, i eld och låger det alltid,
alltid du och jag, du och jag vad som än händer.
Visst bråkar man ibland men det visar att man är ritiga bästisar.
Skulle vi inte bråka skulle det inte vara du och jag.
Skulle inte jag ha dig, skulle jag inte veta var jag skulle
ta vägen. Vem skulle jag ha som BFF, ingen,
utan dig skulle jag inte leva.
Älskar dig Freja!

Ebba:

SBK, det är vad vi är, super bra kompisar, jag kommer ihåg
i fyran då vår största dröm var att va fjortisar, det var
vad vi skulle bli. Vi längtade efter gympa lektionen
då vi skulle sminka oss. Vi tittade på killar.
Jag tycker du är hel otrolig Ebba!


Caroline:

Jag kan inte m´beskriva min kärlek till dig.
Jag kommer ihåg sommaren i spanien med dig.
Det var nog den bästa sommaren i mitt liv.
Som saagt jag kan inte bekriva dig med ord för du är bäst!

Älskar dig Carro<3!


Till alla andra:

Ni har byggt upp mitt självförtroende!

Chattar med Alice!

Alice e världens snällaste, tack för att du finns! :D:P



Hemma från teatern

Nu är jag hemma igen skönt! Är jätte hungrig tur att mamm´sen kommer snart.! :D Lolipop! Haha älskar att säga det bara lolipop! Hihi j´nu chattar jag me Freja dansar runt coch känner mig snurrig för jag har haft en hård dag idag känns det som, känner att jag är sjuk fortfarande D:! Hörs snart, puss!


Ska börja med dagens fråga.

DAGENS FRÅGA!



HUR GAMMLA
                              ÄR NI
                                                SOM LÄSER MIN BLOGG? :D


qks

Hej hemma från skolan nu! Mina läppar är helt uppsvulna, fast de har gått ner lite nu!

Tro det elr ej jag putar inte!!



Okej, medge att de inte e lika svullna!

Sen för att komma till hur mycket skit jag har i mitt skåp!



 

 

Och sen till hur mycket man måste ta när man varit sjuk! *blink*blink*




Freja och våra mobiler



Och sen min outfit, allt från HM



Sen har jag teater kl 4! Hörs efter ! Puss


Hej! Förlåt ...

Hej! Förlåt att jag inte bloggat på länge, har inte hunnit, för jag sa ju det bloggar inte mycket på helgen men men. Tänkte berätta om idag och igår.

Igår så var jag på anbudlive av riksteteatern med mamma.






Där såg vi på föreställningar och åt frukost.



















Sen gick jag hem och gjorde "jätten god mat" Haha orkade inte
göra så fint så det vblev pasta.


Sen åt jag kusinerna och min moster på en pizzeria.

 





Oj vad stor text blev aja jag vet inte vad jag ska göra för att
den ska bli mindre,haha, men aja.

Sen på kvällen mös vi och tittade på bee movie, riktigt bra.

För att prata om idag. Jag vaknade 09.15 prick.

Sen åt jag en macka..

Sen bestämmde vi att åka till ringen (visar sen vad jag köpte.)
Men innan åt vi lunch. (Det här verkar bli matdagboken number 1)


Okej. Det här köpte jag i ringen:

Mascara från maybiline new york. Den
bästa mascaran som finns.

Sen söta roset tofsar och hårspänen.

Sen fikade jag en av mammas kompisar i skrapan.





Sen så åt jag mamma och Christian på resturang. På new new fast
du utalar det näv näv men med ett snällt ä hahha!


Christians mat.


Mammas mat.



Min mat.

Sov gott :D!

 




!

Hej lånade datorn hos mina kusiner. Jag har sovit över här :D! Jag älskar att vara här.
Dock känner jag mig förkyld fortfarande. Hinner inte skriva mer just nU! Ha en bra dag!

Dagens outfit, nu ska vi gå.

¨

 

 

Kläning: Viking line

Leggins: HM

Tröja: HM

Halsband: Köpte igår...kommer inte ihåg var.



Nu går vi, bloggar så fort jag kommer hem!


Morgon bild!


god morgo (09.00) :/

Hej och god morgon. Var tvungen att gå upp tidigt! Ska gå till södra teatern idag och titta på föreställningar, mamma jobbar där och om man jobbar där så får man gå ditt typ gratis. Man sitter kvar på en och samma plats och sen är det teaterar som spelas efter varandra och sen får man lite fika också. Eftersom jag är väldigt teater intresserad så är det ju toppen. Det slutar kl 7, och mamma måste vara kvar där tills dess så jag får gå hem tidigare om jag inte orkar vara kvar såå länge. Bloggar när jag kommer hem, tar med mig kameran, dock tror jag inte man får ta kort under föreställningarna, asså tog jättemycket kort med mobilen igår på dansen men I don´t find mobilsladden sååå..., ja det går inte att förra över, tyvär.!

tävling ju!

Glöm inte att ni kan vinna! Bara att köra igång! Ni kan även skicka till min mejl ^^

idolbilder


Nu har jag gjort idolbilder till två till som ville ha!



blingeewww.onesanna.blogg.se

 

 


www.jussiieoannaofsweden.blogg.se


ännu fler bilder

 



Hejsan, lite more bilder:D








Chocklad bollar som jag gjorde till min världens bästa maaaamma!



Nu ska jag sova :D! Puss och sov gott!

ätit

hej nu har jag ättit middag! Det blev sjömans middag.










bilder

Hej nu är jag hemma igen, satt har laddat över bilder nu!



FRÅN IGÅR! Marängswish



 

Städade imorse :/







Min lunch idag


 

Dagens köp




kanske hm och nåt från gina

Hej, nu ska jag snart gå till dansen. Sen efter ska jag nog gå förbi HM och kanske köpa någon tröja på gina, ska fråga mamma, eftersom jag är sjuk så kanske jag inte får liksom. Men nu känner jag  mig konstigt nog helt frisk har inte gjort det, men nu för typ 1 min sen kände jag mig helt ok, men ska nog ändå ta det lite lungt. Däremot har jag så ont i mia axlar så jag vet inte vad. Få be ngn massera sen :D Puss

TÄVLING


Nu har ni channs att vinna idolbilder som jag har gjort! De här har jag gjort! Ni har nu chans att vinna en fast med er på bild! Det enda ni behöver göra är att skicka ett mejl till mig med en bild och er bloggadress så kanske det blir DU som vinner!


DE HÄR HAR JAG GJORT:


PAOW

 

KISSIE

BLONDINBELLA

STINALEE

lailaLAILA
fcFRIENDS AND COUSINS
dessieDESSIE
lattemorsaLATTEMORSA


svar på frågestunden

Hej nu ska jag fsvara på lite frågor som kom till mejlen. Alla 20 frågor kom ditt! Asså helt otroligt 20 frågor det här blir inte lätt.



Hej Maja, du har väldigt bra blogg, gör du idolbilder till alla?

Svar:
 Hej du, nej det gör jag inte, men jag har chans att göra två bilder till.
De ska man kunna vinna i en tävling . Två bilder har jag fått beställning på
de kommer jag göra men sen tar jag inte bestälningar, kanske bara någon
gång isåfall. Men men läs nästa inlägg där du kan vinna en idolbild.


Hej majis, jag undrar hur ofta du äter chips!

Svar:
Hehe, 1-2 gg i veckan :D, idag är det ju fredag så...


Hallu! Har du msn? Kan du inte ge den till oss då?

Svar:
Ja det har jag men kommer inte lämna ut den. Vill ni mig något så
mejlar ni den till: [email protected]


Hej, hur många unika läsare har du varje dag?

Svar:
Runt 300 läsare.



Hallå, vilken är din favoritfilm?

Svar:
Jag vet faktiskt inte.

Tjabba, tjännar du något på din blogg?

Svar:

Nej, det gör jag inte. Skulle jag göra det, skulle jag nog inte
uttala mig om det.


Hur gammal är du?

Svar:
Jag är 11 fyller år den 4 aug. Född 1998 jag är alltså en 98 :D!


har ditt rum något specielt tema i färg?

Svar:

Hej, ja rosa, rött och vitt :D!

har du fått någon medalj någon gång?

Svar:

Ja i fotboll, gröna lund och när jag vann en olympiad i skolan.

hej, har du fått något pris i någon sport?

Svar:
 Riding, fotboll och olympiad (gympa sporter)








Orkade bara svara på 10 frågor :D






MOVIE

Hejsan! Jag ska nog på dans med Ebba idag, om jag gör det ska jag nog bara sitta och titta på.

 :D! Nu har jag precis tittat på monster till svärmor!























Har tränat lite på dansen som jag och Freja gör på klutuskolan, den är jätte rolig!


lunch

Hej nu har jag gjort mig lite lunch! Lägger upp bilder sen ikväll:D! puss

329 unika läsare

Jiha, ni vet inte hur många läsare jag har! (unika) 329 st!! Det är mycket för att liksom vara jag, jag som inte ens har en stor känd blogg! Det är skitkuL!!!!!!!! Nu är jag verkligen glad! Asså... åhhh ni vet inte åhhh  hur ska jag beskriva...åhh! Jag e så glad! Det åhh.. jag vet inte vad jag ska säga :D HAHA!

MINA BILDER.

kommer tyvär inte kunna lägga in bilder från min kamera idag, det är fel på datorn! De kommer ikväll eller på  ´Lördag. Bara så ni vet jag bloggar inte så mycket på helgen! Puss

IDOLBILDER

Nu är det Ännu en till som bad om en idolbild hon hette : http://onesanna.blogg.se/ jag ska göra en bild åt henne, men jag s´har en lista på vilka jag ska göra till hon ligger två :)! före ligger www.jussiieoannaofsweden.blogg.se :D

kram

BRAVO!

Nu har http://fredrikacassandra.blogg.se/2009/september/idolbild-1.html?_tmp=cb4be14378db450f26be6d89a8158bfd1030cbff laggt in det ser ut så här:





Idolbild



asså tack så mycket jag trodde inte att du skulle göra en men den är jätte fin tack så mycker maja :D
http://majispajis.blogg.se/

lattemorsan

Nu var det en till som ville ha en idolbild! 
http://lattemorsa.blogg.se
såhär blev den:

lattemorsa

EN TILL DESSIE

dessie

Till ett par ursöta tjejer

Hej det var några jätte söt tjejer som kontaktade mig, och de ville att jag skulle göra en idolbild till de, så jags a visst så, så här blev prinsessornas idolbild som de bad om: fc




http://fredrikacassandra.blogg.se/

TJO

Hej det var några jätte söt tjejer som kontaktade mig, och de ville att jag skulle göra en idolbild till de, så jags a visst så nu ska jag börja med prinsessornas idolbild :D!

yeaha

yeh! Nu har http://apieceofsisters.blogg.se/2009/september/fin-idolbild.html laggt in på sin blogg!
 

De skriver:


Fin idolbild

Här kommer ytterligare en idolbild från en otroligt gullig läsare :) Tack så mycket Maja!
Självklart att vi vill visa upp den här i bloggen.
Här är hennes blogg förresten: MAJA


Jättesöt ju! :)





De skickade också ett mejl tillbaka till mig:

Hej Maja! :)
Å vad gulligt gjort av dig, den blev ju superfin! tack så jättemycket :D såklart vi ska lägga in den på bloggen o länka dig :) hehe kram/Bea & Veronica






















Tack för att ni tog tid på er!

frågestund

Nu har vi frågestund till kl 10 tar tid och svarar så fort jag kan! den börjar 16.45 och slutar 10.00 (på kvällen). Ni kan även ställa frågorna på mejlen om ni inte kan/vill skriva i kommentarerna :D! Kram

JIHA

yeahey! Nya har söta Laila lagt upp min idolbild på sin blogg här är länken: http://lailaaziz.blogg.se/2009/september/sluta-blogga.html



SÅHÄR SKREV HON:

Sluta blogga..

Jag måste erkänna att jag flertal gånger funderat på att lägga ner bloggen,

1. Den tar sjukt mycket tid..

2. Högskolan har börjat igen, och jag måste fokusera på den och för det handlar ju om min framtid. Bloggen är bara en tillfällig sak som kanske fungerar i några år till.

3. Jag har knappt tid för min pojkvän..

4. Jag känner mig helt utbränd...


Men sedan får jag massa supergulliga kommentarer av er varje dag, får massa mail där det står hur mycket ni tycker om mig. Och så får jag massa idolbilder...

som t. ex. den här fina bilden av den
här söta tjejen.



Då smälter jag och då kan jag inte sluta blogga...

Dilemma!



















åh VAD JAG GILLAR LAILA NU!  Nu gäller det bara att de anfdra också lägger upp de :)!

Känner mig hostigare och snuvigare en vad jag gjort någon dag

Rubriken säger ju allt men jag känner mig hostigare och snuvigare en vad jag gjort nåhon dag, men det kanske bara är ett gott tecken, att allt kommer ut liksom. Ska åka till pappa och syskonen och hunden imorgon, och jag hoppas att det funkar för pappa har blivit sjuk precis och håller jag på att bli frisk och pappa blir sjukare så är det nog inte så bra att åka ditt, ni vet småbarnsbaciler, dessutom vill man ju inte bli ´sjuk igen. Men jag kanske inte ens är frisk, så vi får se húr det blir i morgon, det är bara att vänta och se till imorgon. Jag hade inget att göra så jag satte mig upp i sängen ochh tog bilder :D !




äta

Nu ska jag äta:)! Pizza, kezo, Juice, hemma gjord fanta! Kramar

Gör så att jag inte är tråkad!

Hejsan, jag är tråkad! Har inget att göra! Kan ni underhålla mig!??!?! Jag kan göra idolbilder till er! Om i gör en till mig så kanske jag skickar tillbaka en till er! Kram

IDOLBILDER:

 







laila
fc
dessie
lattemorsa

blingee





DE HAR JAG GJORT!ALLESAMMANS!

VILL DU HA EN?? MEJLA MIG! KRAM


Jag ska nog...

Jag ska nog fortsätta göra idolbilder, det är så roligt när folk blir glada.

Jag tänkte göra till: Stinalee, Kenza, Blondinbella, Paow och Kissie.
 Jag tycker alla är lite roliga och jag skulle själv bli jätte glad om
jag fick en. Och man behandlar andra som man vill bli behandlad själv xD :) =) :D  !!






Gjort en idolbild

Hejsan har inte orkatblogga förs nu, har gjort en idolbild! Den blev såhär:

de var till: http://apieceofsisters.blogg.se/


Kram

Myskväll med familjen.

Heej nu är jag tillbaka efter att varit och fikat, ärligt talat tog jag ingenting men det var för att jag inte orkade nåt. Men sen så gick jag och mamma till sthlms statmison men vi hittade ingenting, och jag började må dåligt och få ont i huvudet. Men då gick vi till filmaffären och hyrde en film det blev sunshine cleaning, vi köpte lite godis också!

Ha det bra! Puss


kontakt-mejl: [email protected]

Nu har jag e mejl, där ni som läser min blogg kan skicka in frågor som ni vill jag ska svara på direkt istället bara när det är frågestund på min blogg, ni kan även bara skicka ett mejl till mig som det inte är nåhon fråga. På frågestunden kan ni alltid skicka in  frågor till den istället för i komentarerna. Den är : [email protected]

Ni kan även trycka på bilden emellan där det står OM MAJISPAJIS.

Ha det bra, nu ska jag fika med mamma och hennes kompis Anna.


Ska gå ut och fika med mamma och hennes kompis Anna

 DAGEN OUTFIT:

Grön tröja: ?HM?
Brun mjukisdress: Ullared
Mobil: W580i Ljusrosa





igårkväll

igår kväll så var jag trött och kände mig surrig och borta, så jag åt lite godis, gjorde lite engelska skrev lite på datorn och messade med vänner, det var mysigt här är lite bilder:






pusspuss

blogglust noupp

ingen blogglust

TIPS!

Just nu har inte vi alla bra kanaler utan bara 1 2 4 och svtb typ!! Men till er som också har det så så är det här ett tips skriv in tv kanalen (t.e.x tv3, tv5, tv6 o.s.v) /play så det blir t.e.x www.tv3.se/play !! Det är jätte bra jag lovar!

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Heej och gratis säger vi till Klara som nu har vunnit två snygga armband frå afrika:D! Gratis!!!


Ha det bra kram! Snart kommer det ett brev till dig, stylat av MIG!

ljuset från fönstret lyser


 


Gud vad stökigt mitt rum är jag blir gal..

len på att det aldrig kan hållas rent.

titta på bilderna:






GOD!!!! Vad ska jag göra städade ju i söndags, räcker inte det?




Heej

Heej, det var nog inte ett så smart drag att gå på dansen, även fast
 Freja gjorde så jag fick en skrattatack det får med man alltid när m
an är med henne, men det är bara bara positivt. Ialla fall jag och Fre
ja gick in på the english shop och köpte lite grejor (visar sen) när Fre
ja tittar på klockan och den är kvart i fyra och vi börjar kl fyra! Då nä
r vi gått runt, gått fel och gått till typ "sensus" och de där på det ställe
t, säger att det absolut inte finns någon danskurs här, då sa jag men
det är ju för sjutton i kultur huset där vi äääär! Ho ba "Ja det här är i
kulturhuset, men ni ska till kultur"SKOLAN!" vi ba shhitt och sen när vi
 trodde att vi kommit rätt så ba frågade vi en tant i 50-60 årsåldern,
hon ba är ni säkra på att det inte är sensus som har det, jag ba aa
vi frågade där hon ba ähh vi går ditt igen vi baa jaha okej och så gick
vi upp för trapporna ige och då sa de igen att nej det finns absolut ingen
dans här. Då fick vi gå ner för trapporna igen, när det kommer ut en ung
tjej i 30-40 nårsåldern från en dörr och frågade var vi skulle vi ba showjazz
hon ba jaha jag lämnade precis min dotter där, det är andra dörren till höger
vi baa jippie! Och sen fick vi gå upp för typ sex låååååågna trappor. men iaf
det jag köpte idag:



dolly mix, skittles, och fruit salad. De äter jag inte utan bara ställer upp

på min godis hylla. Men efter jag tagit bilden så hittade jag inte fruit salad

någon stans!!! Jag menar det, det var som magi den var helt enkelt

försvunnen! Asså jag blev rädd på riktigt. Samma sak som med Frejas

Matte bok e gång hon la den på sitt bord och skulle gå och hämta en penna, och
 
jag stog brevid och när Freja kom tillbaks efter 5 sek så var den borta och vi var

typ bara fem tjejer i rummet! Vi letade i typ en timma den var BORTA!

Aja nu vill jag vila! Puss puss


Frisknar till!

Hej alla, nu är jag frisk känns det som, jag hoppas det för imorgon ska vi ut och springa med skolan, och det vill jag gärna vara med på men vi får se hur jag kommer må efter dansen. Ska möta upp Freja, som också är sjuk, vi måste ju undersöka var stället vi ska dansa på ligger, det ligger på plan, 5 medborgarhuset? Me medborgathuset är ju uppdelat i två delar? Ska vi gå upp i den första eller den andra??? Aja ska möta upp henne cirka 45 min innan.

 

  
DAGENS OUTFIT:

Lilla linne: HM

Svarta shorts: HM

Solglasögon: HM

Väska: LV

Mobil: W890i



          
                    


hugs!


allt möjligt inlägg

Heej heej! Idag är jag hemma igen för att jag mår faktiskt lite sämre känner jag =(! 
VILKEN blekfis jag är, blir nog bättre efter dansen
hoppas jag.

Mina hamstrar:



Zweety hon sitter aldrig stilla därför blir kort su-
ddiga




Keizzy hon är inte lik sin syster (Zweety) Keizzy sitter gärna
still och lyssnar till mattes ljuva stämma!!!!!













Jag vill bara säga en sak till varför är det bara två som tävlarom armbanden? De är väl för söta! Idag kl 19.00 avslutas tävligen, har igen svarat/svaraträtt så behåller jag de och de kommer till tävling i oktober november igen!!!<3 pudd (som det låter med allt mitt snor i näsan!

RSS 2.0




bloglovin

bloglovin


www.cocoo.se - 
  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Majispajis favvohemsida "värt att gå in på" !