Så nu har det ordnat sig!

Hej tänkte jag skulle skriva ett till inlägg. Nu är det så att ni faktiskt kan adda mig på msn: hjalplinje@live.se där ni kan chatta med mig precis som brischatten, jag hoppas ni förstår att jag aldrig berättar ett ord om nåt ni säger! Och sen så behöver det inte handla om kärlek, det kan handla om ALLT! Stora till små problem, sen kan ni också mejla mig på: hjalplinjemajispajis@gmail.com =) Hoppas ni gör det här !

var försiktiga med vad ni gör


:)

Hejhej :) Jag har faktiskt 10 stycken jag mejlar med, ska nog börja en chatt, precis som brischatten den hittar ni på www.bris.se ! Än så länge kan du bara mejla med mig på hjalplinjemajispajis@gmail.com men ska försöka få en chatt! Hur gör man en till??  Det är jätte bra, har ett msn konto men det är för privatliv men en till för majispajiskarlek vore inte fel eller hur?

GMAIL

Hejhej, vill du skicka snabbmejl till mig så kan du mejla mig på: hjalplinjemajispajis@gmail.com där kan du fråga om allt från mobbning-kärlek!!!!!!!!!! ALLT! Är du mobbare, vill ha råd hur du ska sluta? Blir du mobbad? Jag finns alltid där för DIG! Kommer inte berätta ett ord om att jag pratade med dig, jag har tysdnads plikt!

Ha det bra med massor av pussar från mig!

Hjälpsidorwww.majispajis.blogg.se/majispajiskarlek

.


SPECIAL!

SPECIAL!

Nu kan du fråga om ALLT! Inte bara kärlek! mejla eller skriv kommentar! Mejladress: majaacool98@gmail.com

Till den 10 oktober!

Svar

Jag har nu fått några kärleksfrågor på min mejl, kommer bara svara på en ;) BTW Ni som skickat de var inte oroliga jag berättar inte era namn.

1. Hejhej!

Jag har precis gjort slut med min kille efter att vi vart ihop
i två år, han blev jätte ledsen och nu frågade han om vi
kunde bli ihop igen, jag sa kanske för att tänka efter. Jag har
känslor för honom fortfarande min fråga är ska jag säga ja?

Svar: Du säger att du har känslor för honom fortfarande, men det måste ju finnas ett skäl till att du gjorde slut med honom förut, eller? Tänk efter om det skälet till att du gjorde slut med honom har förändrats och sedan kan du tänka efter om du har känslor för honom, du säger att du har det och då finns det ett tydligt skäll, du vill och han vill. Go girl!!!!!

Puss kommentera gärna!


Hej

Hejhéj! På min andra blogg är det en tjej som sagt "svara på min fråga" asså kärleksfråga! Det går inte för tyvär ser jag inte ngn fråga än, föresten förlåt att jag inte bloggatm, är ju  hos farmor och farfar och vi har shoppat men som jag säger " inte lika mycket bloggning på helgen" dessutom är den här datorn den seeegaste jag vart med om! Jajja, du som skrev det, skicka gärna frågan igen ;)! Ja ni, hoppas ni får en mysig kväll! Och tack för alla gulliga kommentarer från folk på min blogg, coolt att jag är ngns idol! (www.majispajis.blogg.se) Kom ihåg att ni ALLTID kan skicka ett mejl till mig om fler frågor: majaacool98@gmail.com

 

Puss puss


Välkommna!

Hejhej kära läsare, ni har antagligen fått länken hitt från min andra blogg: www.majispajis.blogg.se och ni vet säkert varför den här bloggen finns. Om inte så: Den här bloggen kommer jag svara på era kärleksfrågor eller problem, men inte då om mig! De kommentarerna (om mig) kommer raderas DIREKT ;)  Den här bloggen är alla ALLTID anonyma när de skriver ngt, ifall ni inte vill vara anonyma så,  och om ni skickar mejl (majaacool98@gmail.com) med namn så kommer det inte med om ni inte vill iofs ;)! Jepp bara att börja skicka frågor :)


RSS 2.0